Teemaviikot ja -viikonloput

Aikuisopintoviikot

Kohderyhmä: aikuisopiskelusta kiinnostuneet

Aikuisopintoviikko on hyvä mahdollisuus tutustua Lehtimäen erityiskansanopistoon. Viikko tarjoaa mahdollisuuden sekä itsensä kehittämiseen että vaihtelun ja virkistyksen hankkimiseen. Viikon aikana saa tietoa aikuisopintolinjasta, opiston virikekursseista, seteliopinnoista ja yksilöllisistä asumisjaksoista.

Hinta 90 € (alv 0 %)

Teemaviikonloput

Opisto järjestää ohjattua ohjelmaa omille opiskelijoilleen viikonloppuisin. Lyhyet viikonloppukurssit ovat olleet hyvin suosittuja, joten järjestämme mahdollisuuden myös muillekin osallistua näihin teemaviikonloppuihin. Jos haluat pientä katkoa ja virkistystä arkeen mukavassa seurassa ja mielenkiintoisten teemojen parissa, niin tämä on juuri sinulle!

Hinta 55 euroa (alv 0 %), sisältää majoituksen ja ruoan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

kurssisihteeri Sami Leppäkangas,
0400 365 375, sami.leppakangas@lehopisto.fi

 

Ilmoittaudu kursseille


Aikuisopintoviikot 2019

 • Aikuisopintoviikko III – Opiston pop up 14.-18.10.2019

  Opiston pop up –viikko antaa mahdollisuuden aikuisopinnoista kiinnostuneille henkilöille tutustua opiston opiskelumahdollisuuksiin. Voit ponnahtaa paikalle ja nauttia monipuolisesta tekemisestä yhdessä toisten kurssilaisten kanssa. Pop up –päivät ovat: maanantai kädentaidot, tiistai tietotekniikka ja liikunta, keski-viikko kokkaus, torstai taide ja perjantai musiikki
  Hinta 90 € (alv 0 %)

Teemaviikonloput syksyllä 2019

 • Liputetaan luonnolle 30.8.-1.9.2019

  Tiedätkö, että Suomi on ensimmäinen maa maailmassa, joka nostaa lipun salkoon luonnon kunniaksi? Luonto on osa meitä ja jokaisella on oma luontojuttunsa, niin myös tänä viikonloppuna. Voit nauttia luonnonantimista, juosta poluilla, kuunnella tuulen huminaa ja kokea metsäseikkailun. Liputetaan mekin luonnolle!

 • Tarkkana liikenteessä 13.-15.9.2019

  Viikonlopun aikana liikutaan opiston lähiympäristössä ja etsitään kadonneita liikennemerkkejä. Voit kokeilla myös opiston pihaan ilmestynyttä liikennetaitorataa, jolloin selviää, muistatko liikkua liikenteessä tarkkana kuin porkkana. Lisäksi askartelemme yhdessä liikenteen vuosikellon, jonka jälkeen tiedät mitä sinunkin olisi tärkeä muistaa liikenteessä eri vuodenaikoina.

 • Eläinystävät 4.-6.10.2019

  Hepat, koirat, kissat ja kanit kuuluvat monen eläinrakkaan lemmikkieläinlistalle, mutta tiesitkös, että jollakin voi lemmikkinä olla myös lehmä tai rotta. Eläinystävät -teemaviikonloppuna saat tutustua monipuolisesti eri eläimiin niin opistolla kuin pienellä lähialueen retkelläkin.

 • Aistien 15.-17.11.2019

  Aistit ovat tärkeät ja erityisesti nyt! Viikonloppuna maistellaan, haistellaan, tunnustellaan, kuunnellaan ja katsellaan, joten
  sinulla on mahdollisuus saada paljon erilaisia aistikokemuksia yhdessä ystävien kanssa. Saat muun muassa kokea, millaista on tilata ja syödä välipala hämärässä tai ihan pimeässä kahvilassa, jolloin vasta joko haju- tai makuaistisi kertoo sinulle mitä olet syömässä. Jännää eikö vain!

 • Olen suomalainen 6.-8.12.2019

  Onko knagei? Kummottis? Sinoot useen oikias! Suottaahan tuo olla niinnii tai sitten ei. Luit juuri suomalaisia murresanoja ja teemme Suomen murrekartan murrevitsien avulla. Lisäksi suomalainen ruoka, suomalainen taide, suomalainen luonto, suomalaiset nähtävyydet ja suomalainen musiikki tulevat tutuiksi viikonlopun kuluessa. Juhlitaan yhdessä Suomea!