Opiston teemaviikot ja -viikonloput

Aikuisopintoviikot

Kohderyhmä: aikuisopiskelusta kiinnostuneet

Aikuisopintoviikko on hyvä mahdollisuus tutustua Lehtimäen erityiskansanopistoon. Viikko tarjoaa mahdollisuuden sekä itsensä kehittämiseen että vaihtelun ja virkistyksen hankkimiseen. Viikon aikana saa tietoa aikuisopintolinjasta, opiston virikekursseista, seteliopinnoista ja yksilöllisistä asumisjaksoista.

Hinta 70 € (alv 0 %) tai yksittäinen päivä 35 € (alv 0 %)

Teemaviikonloput

Opisto järjestää ohjattua ohjelmaa omille opiskelijoilleen viikonloppuisin. Lyhyet viikonloppukurssit ovat olleet hyvin suosittuja, joten järjestämme mahdollisuuden myös muillekin osallistua näihin teemaviikonloppuihin. Jos haluat pientä katkoa ja virkistystä arkeen mukavassa seurassa ja mielenkiintoisten teemojen parissa, niin tämä on juuri sinulle!

Hinta 55 euroa (alv 0 %), sisältää majoituksen ja ruoan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

kurssisihteeri Sami Leppäkangas,
0400 365 375, sami.leppakangas@lehopisto.fi

 

Ilmoittaudu kursseille


Aikuisopintoviikot 2018

 • Aikuisopintoviikko – Luonnon ihmeet 7.-11.5.2018

  Luonnon ihmeet –viikko tarjoaa mahdollisuuden aistia luonto kokonaisvaltaisesti ja huomata sen elvyttävä vaikutus niin mielelle kuin keholle. Kuuntele kuinka luonto puhuu, haistele kevään tuoksuja, maistele ympäristön antimia, katsele ympärillesi metsän siimeksessä, tunnustele ja tunne! Viikon aikana liikutaan luonnossa, tallennetaan luontokokemukset valokuviksi ja valmistetaan kevätherkkuja.

 • Aikuisopintoviikko – Ilmaisua ja elämyksiä 23.-27.7.2018

  Ilmaisua ja elämyksiä –viikolla sinäkin voit osallistua videon tekemiseen. Ensin on tietysti tarina ja siitäpä tehdään kurssilaisten oma esitys, joka videoidaan. Viikon aikana saat pukeutua roolivaatteisiin ja ilmaista itseäsi valitsemallasi tavalla. Oman teatteri-ilmaisun lisäksi aikuisopintoviikolla käydään katsomassa myös kesäteatteria.

 • Aikuisopintoviikko – Opiston pop up 15.-19.10.2018

  Opiston pop up –viikko antaa mahdollisuuden aikuisopinnoista kiinnostuneille henkilöille tutustua opiston opiskelumahdollisuuksiin. Voit ponnahtaa paikalle ja nauttia monipuolisesta tekemisestä yhdessä toisten kurssilaisten kanssa. Pop up –päivät ovat: maanantai kädentaidot, tiistai tietotekniikka ja liikunta, keskiviikko kokkaus, torstai taide ja perjantai musiikki.

Teemaviikonloput 2018

 • 19.-21.1.2018 Escape room – Opiston mysteerihuoneet

  Osaatko selvittää pulmat? Osaatko ratkaista ongelmat? Nerokkuus palkitaan ja pääset ongelman ratkaisun jälkeen siirtymään seuraavaan mysteerihuoneeseen. Lopuksi sinua odottaa palkinto, kun olet selvittänyt itsesi ulos kaikista neljästä huoneesta.

 • 9.-11.2.2018 Winter games - opiston talvikisa

  Helmikuu on talviolympialaisten aikaa. Niin myös opistolla, sillä viikonlopun aikana voit osallistua leikki-mieliseen winter games –kisaan, jonka lajit yllättävät sinut varmasti. Saa nähdä kenen kaulaan pujotetaan mitali, sillä voittaja voi olla kuka tahansa!

 • 16.-18.3.2018 Pääsiäisen aikaan

  Pääsiäiseen kuuluu paljon erilaisia perinteitä, joita noudatetaan vuodesta toiseen. Esimerkiksi puput, tiput, suklaamunat, rairuoho ja pajunkissat koristavat useita koteja juhlapyhänä. Viikonloppuna sinä voit tehdä pääsiäiskoristeita omaksi tai perheesi iloksi. Saat tutustua myös pääsiäisen ajan musiikkiin ja
  leipoa ihania pääsiäisherkkuja.

 • 13.-15.4.2018 Valokuvan voimaa

  Valokuvassa on voimaa, sillä se saattaa naurattaa,
  itkettää, ihastuttaa, vihastuttaa, hämmästyttää ja kummastuttaa. Tänä viikonloppuna kaivetaan kamerat esille ja etsitään kuvauskohteita, joita ikuistetaan kaikkien ihailtavaksi. Myös sinut kuvataan unelmiesi prinssin tai prinsessan kanssa!

 • 18.-20.5.2018 Tyylitoukokuu

  Viikonlopun aikana saat tietoa kesämuodista, ihanista ihonhoitotuotteista ja hiustrendeistä. Sinua hemmotellaan päästä varpaisiin, eikä sitä tiedä, vaikka pääsisit mukaan muuttumisleikkiin.

 • 24.-26.8.2018 Vietetään venetsialaisia

  Kesäkauden mökkeilyn ja veneilyn päättää venetsialaiset, jolloin nautitaan vielä hetki kesästä. Opistollakin on pihapelit viritetty pelailua varten ja grilli on kuumana kesäherkkujen grillaukseen. Ja totta kai tanssahdellaan kesärytmien tahdissa.

 • 14.-16.9.2018 Syyssafari

  Opiston safari sisältää elämyksiä ja seikkailua. Tutkimusmatkalla liikutaan erilaisin menopelein ja
  mukaan tarvitaan reipasta mieltä ja intoa kokeilla uusia asioita. Hevosvoimat vievät sinua eteenpäin joko rauhallista tai hurjaa vauhtia.

 • 5.-7.10.2018 Hellapoliisit

  Tiedätkö mitä hellapoliisi tekee? Jakaako hellapoliisi sakkoja? Ei suinkaan, sillä tälle poliisille kokkailu on paljon mukavampaa. Sinulla on mahdollisuus häärätä hellapoliisina koko viikonloppu, sillä ohjelmassa on paljon leivontaa ja kokkausta. Lisäksi kokkailun ohessa tehdään oma video, jossa paljastetaan
  salainen resepti.

 • 2.-4.11.2018 Welho weekend

  Viikonloppuna voit lähteä opistolla kammotus-kierrokselle. Siellä voit nähdä jotain jännittävää, kuulla jotain kummallista, koskea jotain pehmoista, haistaa jotain ihmeellistä ja maistaa jotain limaista Voit myös osallistua diskoon pukeutumalla naamiaisasuun, jolloin sinusta voidaan kruunata
  opiston Welho.

 • 7.-9.12.2018 Joulun juhlaa

  ”Käy tonttuja kymmenen hiipien, tässä kurkkien
  sekä tirkkien……” Viikonlopun aikana joululaulut
  raikuvat ja pääset tekemään jouluisia yllätyksiä
  ystävällesi ja perheellesi.