Opiston teemaviikot ja -viikonloput

Aikuisopintoviikot

Kohderyhmä: aikuisopiskelusta kiinnostuneet

Aikuisopintoviikko on hyvä mahdollisuus tutustua Lehtimäen erityiskansanopistoon. Viikko tarjoaa mahdollisuuden sekä itsensä kehittämiseen että vaihtelun ja virkistyksen hankkimiseen. Viikon aikana saa tietoa aikuisopintolinjasta, opiston virikekursseista, seteliopinnoista ja yksilöllisistä asumisjaksoista.

Teemaviikonloput

Teemaviikonloput on tarkoitettu opistolla opiskeleville nuorille ja aikuisille. Mukaan voi ilmoittautua myös kaikki erityistä tukea tarvitsevat henkilöt, jotka tarvitsevat tilapäisesti valvottua ympäristöä tai kaipaavat viikonloppuihin vaihtelua. Hinta 45 euroa, sisältää majoituksen ja ruoan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

johdon sihteeri Kaija Kiviluoma,
0400 380 166
kaija.kiviluoma@lehopisto.fi

 

Ilmoittaudu kursseille


Aikuisopintoviikot

Kohderyhmä aikuisopiskelusta kiinnostuneet

 • Aikuisopintoviikko –Teatteria ja draamaa 24.-31.7.2017

  Teatteria ja draamaa –aikuisopintoviikko on tarkoitettu opiston aikuisopiskelijoille kesän kohtaamispaikaksi ja kaikille erityistä tukea tarvitseville aikuisille, jotka ovat kiinnostuneet aikuisopinnoista. Teatteri ja draamaa –viikolla selviää mitä teatteri on, sillä viikon tavoitteena on tutustua teatterin tekemiseen ja teatteri-ilmaisun harjoittamiseen. Jokainen osallistuu oman kiinnostuksensa mukaan esittäen, musisoiden, lavasteita valmistaen, maskeeraten tai kavereita tsempaten. Toki välillä nautitaan kesän herkkuja tai pulahdetaan virkistäytymään altaaseen. Aikuisopintoviikolla valmistetaan oma esitys ja käydään katsomassa kesäteatteriesitys.
  Hinta (alv 0 % ): 90 euroa / 8pv.

 • Aikuisopintoviikko –Onnenpisaroita 16.-20.10.2017

  Onnenpisaroita –viikko tarjoaa mahdollisuuden elämyksiin, iloon ja hemmotteluhetkiin musiikin ja taiteen keinoin. Yhdessä tekeminen ja toimintaan osallistuminen aktivoi vireystilaa ja toimintakykyä monipuolisesti. Lähtökohtana ovat aikuisen omat kokemukset, elämykset ja tunteet. Hinta (alv 0 % ): 70 euroa koko viikko tai 35 euroa yksittäinen päivä.

Teemaviikonloput 2017

Syyslukukaudella 2017 teemaviikonloput keskittyvät Suomi 100 vuotta juhlavuoden ympärille. Teemoina ovat suomalainen musiikki, taide, kirjallisuus, ruoka ja ”urheiluhulluus”.

 • 25-27.8.2017 Kaikki peliin

  Viikonlopun aikana voi osallistua leikkimieliseen opiston voimanainen ja voimamies –kisaan. Urheilutietouttaan voi testata Nykänen, Nurmi, Niinimaa –visassa ja lisäksi tutustutaan hieman harvinaisempiin urheilulajeihin.

 • 15-17.9.2017 Kokataan kotimaista

  Ohjelma sisältää paljon leivontaa ja kokkausta suomalaisia raaka-aineita käyttäen. Marjat ja vihannekset ovat herkullisimmillaan, joten viikonlopun aikana selviää mitä kaikkia herkkuja niistä voi valmistaa. Ja tiedoksi vielä! Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt!

 • 6-8.10.2017 Kivestä Kunnakseen

  Seitsemän veljestä istuu kivellä vai asuivatko he Koiramäen talossa? Teemaviikonlopun ohjelma koostuu tarinoista, kertomuksista ja runoista. Kaikki pääsevät myös saduttamaan. Tänä viikonloppuna on juuri oikea aika muurahaisen lentää kuuhun ja tehdä siellä semmoinen taika, että namusia sataa suuhun!

 • 17-19.11.2017 Taiteen kultakausi

  Ohjelmassa on kuvataidetta kaikissa muodoissaan. Teemme retken taiteen äärelle ja saamme nauttia värikylvyistä sekä luoda omaa taidetta. Akseli Gallen-Kallelan sanoin: ”Minä tunnen, että kohta taas avautuu minulle se ihana taiteen maailma, jonka kauneuksia saan mieleni mukaan nauttia. Maailmassa, elämässä ja luonnossa ei olekaan muuta kuin kauniita satuja, ja kun ovi aukenee, mene sisään ja ota sielusi täyteen.”

 • 8-10.12.2017 Sinivalkoisin sävelin

  Tiedätkö kuka oli Sibelius? Entäpä kuka lauloi Isoisän olkihatusta? Kumpi on suomalainen artisti Robin vai Justin? Nämä ja monta muuta kysymystä esitetään musiikkivisassa, jossa pääosassa ovat suomalaiset sävelet. Viikonloppuna järjestetään myös opiston oma Bumtsibum, Biisikärpänen ja Levyraati. Ja juuri sinä voit päästä esiintymään karaokelavalla!