Ajankohtaista

Opiston Joulupajan avajaiset ke 21.11.2018 klo 13

Opiston Joulupajan avajaiset ke 21.11.2018 klo 13

Lehtimäen opistolla alkoi elokuussa uusi opintolinja TEO Työelämäopintolinja. Opintolinjan opiskelijat – teolaiset – tekevät ohjaajansa johdolla erilaisia työnantajien antamia työtehtäviä eri työpaikoilla. Teolaiset käyvät mm. Soinissa Kohiwoodilla ja Järvelän puutarhalla sekä Järviseudun ammatti-instituutilla Jamissa Kurejoella puutarha-alan työtehtävissä. Lehtimäellä opiskelijat saavat kokemusta kaupan alalta mm. Lehtimäen S-marketissa.

Lehtimäen opistolla on paljon myös sellaisia työtehtäviä, joita teolaiset tekevät. Mm. kiinteistöpuolen ja tallitöiden lisäksi he ovat Ellun pajassa syksyn mittaan tehneet jos jonkinlaisia jouluaiheisia tuotteita. He myös organisoivat opiston uimahallin kahvioon Joulupuodin ohjaajansa Arja Tikkasen ja Sanna Joensuun kanssa. Joulupuodista löytyy mm. ihastuttavia joulukortteja ja paperimassatonttuja, valloittavia itsetehtyjä saippuoita, puutöitä ja seinäkalenteri 2019, jossa kuukausikuvina on opiston taiteilijoiden töitä sekä paljon, paljon muita mukavia joulupukin konttiin sopivia tuotteita.

Joulupuoti avataan ke 21.11.2018 klo 13. Teolaiset ja muitakin opiston opiskelijoita työskentelee joulupuodissa avajaispäivästä lähtien joka keskiviikko, torstai ja perjantai iltapäivisin klo 13-16 joululomaansa saakka. Perjantaina 14.12.2018 ostoksia voi tehdä opistolla – sitten opiskelijat suuntaavat joululomalle. Mikäli puotiin haluaisi tutustua ja päästä ostoksille eivätkä edellä mainitut ajat sovi, voi teolaisten kanssa sopia myös muun ajan.

Tervetuloa tutustumaan, yllättymään ja asioimaan Joulupuotiimme!