Ajankohtaista

Opiston ruokasalin ja keittiön avajaiset ja avoimien ovien päivä 24.10.2019

Opiston ruokasalin ja keittiön avajaiset ja avoimien ovien päivä 24.10.2019

Lehtimäen opiston keittiö ja ruokasali

Ruokasalin nimettiin Alatalo -saliksi testamenttilahjoittajan mukaan.

 

Ohjelmassa mm. opiston bändin musiikkiesitys.

Keittiö ja ruokasali

Korjattu/uusi pinta-ala 380 m2

Kokonaiskustannukset n. 650 000 €

Rahoitus: Ahti Alatalon testamentti lahjoitus 550 000 € sekä opiston oma rahoitus.

Rakennustyöt aloitettiin elokuussa 2018 ja uusi keittiö valmistui syyskuu 2019. Rakennustyöt tehtiin vaiheittain siten, että tuotanto pysyi koko ajan käynnissä.

Ruokailijoita päivittäin vajaa 200 – päivän aikana annoksia valmistuu n. 300.

Henkilökunta: työllistää neljä henkilöä, toiminnasta vastaa ravitsemispäällikkö Katja Katajamäki.

  • Pääurakoitsija: Pentti Saarimaa Oy
  • LVI: suunnittelu Saaritech Teppo Saari ja toteutus Tmi Tuomas Hiipakka
  • Sähkötyöt Sähköasennus Aatu Ahopelto
  • Laitteet Metos Oy Ab
  • Pintatyöt Rakennus- ja maalauspalvelu J.Puskala

 

Avoimien ovien päivä

Esillä Niko Valkeejärven valokuvia.

Näyttelyssä myös Korven Marin virkkaamia patalappuja, joita on kertynyt jo pitkästi toista sataa.

Avointen ovien päivänä oli myös arpajaiset ja opiskelijatöiden myyntiä.