Avoimet työpaikat

Lehtimäen opisto on Alajärven kaupungissa Lehtimäellä sijaitseva erityiskansanopisto, joka on Erityiskansanopistoyhdistys ry:n ylläpitämä. Lehtimäen opisto on valtakunnallinen toimija. Se toteuttaa vapaan sivistyslain mukaista opetusta opintolinjoilla ja lyhytkursseilla, järjestää asumisvalmennusta, Kelan sopeutumisvalmennusta ja avoterapiaa sekä ylläpitää näitä toimintoja varten ratsastustallia ja maneesia. Opisto järjestää opinnollista kuntoutusta ensisijaisesti erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Opistolla on vuosittain n. 80 opiskelijaa ja kurssitoimintaamme osallistuu n. 2500 henkilöä. Kesäaikana toiminta painottuu lyhytkurssitoimintaan (virikekurssit) sekä Kela:n sopeutumisvalmennuskursseihin. Opisto on savuton työpaikka.

Henkilökuntaa on n. 100 (henkilöstöryhmät: hallinto, keittiö, kiinteistö ja ratsastustalli, opetus, vapaa-ajanohjaus, toiminta- ja fysioterapia, ohjaajat sekä avustajat).

 

Tällä hetkellä avoimet työpaikat:

 

Etsimme ohjaajia kesätöihin!

Lehtimäen opisto etsii ohjaajia kesätyöhön eri pituisiin jaksoihin ajalle 28.6.-7.8.2021, mahdollisesti myös pidempään. Ohjaajan työ on kesän virikekurssilaisten monipuolista tukemista ja avustamista päivittäistoiminnoissa ja kurssin ohjelmassa. Työ on 2-vuorotyötä, sisältää myös viikonlopputyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. koulunkäynninohjaaja). Myös soveltuvan alan opiskelijat ja/tai muuten sopivat henkilöt huomioidaan valinnassa. Kokemus vammaistyöstä ja ensiapukoulutus sekä uinninvalvojan tutkinto luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme reipasta ja palvelualtista asennetta.

Hakemukset, joista ilmenee hakijan koulutus ja työkokemus, sähköpostitse katariina.haapasaari@lehopisto.fi. Hakuaika päättyy 25.4.2021. Ilmoitathan hakemuksessa myös kuinka pitkään olisit käytettävissä työhön. Teemme osan valinnoista jo hakuaikana. Aikaisemmin hakeneet huomioidaan myös valinnoissa.

 

Lisätietoja: 7.4.2021 alkaen ohjaajien lähiesimies Katariina Haapasaari, p. 0400 362 219, katariina.haapasaari@lehopisto.fi

Voit jättää myös avoimen hakemuksen

Katariina Haapasaari, p. 0400 362 219, katariina.haapasaari@lehopisto.fi
tai
Katariina Haapasaari
Lehtimäen opisto
Opistotie 1, 63500  Lehtimäki