Avoimet työpaikat

Lehtimäen opisto on Alajärven kaupungissa Lehtimäellä sijaitseva erityiskansanopisto, joka on Erityiskansanopistoyhdistys ry:n ylläpitämä. Lehtimäen opisto on valtakunnallinen toimija. Se toteuttaa vapaan sivistyslain mukaista opetusta opintolinjoilla ja lyhytkursseilla, järjestää asumisvalmennusta, Kelan sopeutumisvalmennusta ja avoterapiaa sekä ylläpitää näitä toimintoja varten ratsastustallia ja maneesia. Opisto järjestää opinnollista kuntoutusta ensisijaisesti erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Opistolla on vuosittain n. 80 opiskelijaa ja kurssitoimintaamme osallistuu n. 2500 henkilöä. Kesäaikana toiminta painottuu lyhytkurssitoimintaan (virikekurssit) sekä Kela:n sopeutumisvalmennuskursseihin. Opisto on savuton työpaikka.

Henkilökuntaa on n. 100 (henkilöstöryhmät: hallinto, keittiö, kiinteistö ja ratsastustalli, opetus, vapaa-ajanohjaus, toiminta- ja fysioterapia, ohjaajat sekä avustajat).

 

Tällä hetkellä avoimet työpaikat:

Ohjaaja, kesätyö

Lehtimäen Opisto etsii ohjaajia kesätyöhön ajalle 22.6.-26.7.2020, mahdollisesti myös kesä- ja elokuulle. Ohjaajan työ on kesän virikekurssilaisten monipuolista tukemista ja avustamista päivittäistoiminnoissa ja kurssin ohjelmassa. Työ on 2-vuorotyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. koulunkäynninohjaaja). Myös soveltuvan alan opiskelijat ja/tai muuten sopivat henkilöt huomioidaan valinnassa. Kokemus vammaistyöstä luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme reipasta ja palvelualtista asennetta.

Palkkaus ja työehdot perustuvat yksityisen opetusalan työehtosopimukseen. Lehtimäen Opisto on Alajärven kaupungissa Lehtimäellä sijaitseva Erityiskansanopistoyhdistys ry:n ylläpitämä valtakunnallinen kansanopisto. Opisto järjestää opinnollista kuntoutusta ensisijaisesti moni- ja vaikeavammaisille henkilöille sekä tarjoaa pitkäkestoista koulutusta ja terapiapalveluja. Kesäaikana toiminta painottuu lyhytkurssitoimintaan (virikekurssit) sekä Kela:n sopeutumisvalmennuskursseihin. Opisto on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 15.3.2020. Ilmoitathan hakemuksessa myös kuinka pitkään olisit käytettävissä työhön.

Lisätietoja ja hakemukset: Ohjaajien lähiesimies Katariina Haapasaari, p. 0400 362 219, katariina.haapasaari@lehopisto.fi
tai
Katariina Haapasaari
Lehtimäen opisto
Opistotie 1, 63500  Lehtimäki

 

Ravitsemistyöntekijä, kesätyö

Lehtimäen Opisto etsii kahta ravitsemistyöntekijää ajalle 1.6.-1.8.2020. Ravitsemustyöntekijän työ sisältää monipuolisesti ruoanvalmistuksen eri työtehtäviä juuri uudistetuissa keittiötiloissa. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää viikonlopputyötä. Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta, keittotaitoa sekä tiimityöskentelytaitoja. Kokemus erityisruokavalioista ja vammaistyöstä luetaan eduksi.

Palkkaus ja työehdot perustuvat yksityisen opetusalan työehtosopimukseen. Opisto on savuton työpaikka.

Hakemukset, joista ilmenee hakijan koulutus ja työkokemus, sähköpostitse katja.katajamaki@lehopisto.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2020.

Lisätietoja: ravitsemuspäällikkö Katja Katajamäki katja.katajamaki@lehopisto.fi, puhelimitse 0407608134 (vain maanantaisin klo 9-14)

 

Tallityöntekijä, kesätyö

Lehtimäen opiston ratsastuskoulu etsii tallityöntekijöitä kesätöihin eri pituisiksi jaksoiksi. Tiedustelut ja yhteydenotot suoraan tallilta, puh. 0400515331

 

Voit jättää myös avoimen hakemuksen

Katariina Haapasaari, p. 0400 362 219, katariina.haapasaari@lehopisto.fi
tai
Katariina Haapasaari
Lehtimäen opisto
Opistotie 1, 63500  Lehtimäki