KONTRASTI

Aikuisopintoviikot

Aikuisopintoviikot

 
Kenelle: aikuisopiskelusta kiinnostuneet

 

Aikuisopintoviikko on hyvä mahdollisuus tutustua Lehtimäen erityiskansanopistoon. Viikon aikana pääset kehittämään itseäsi ja saat vaihtelua ja virkistystä elämään. Viikon aikana saat tietoa aikuisopintolinjasta, opiston virikekursseista, seteliopinnoista ja yksilöllisistä asumisjaksoista.

 

Hinta 90 € (alv 0 %)

 

Ilmoittaudu aikuisopintoviikolle ›

 

 

Aikuisopintoviikot 2021

 

 

1. AIKUISOPINTOVIIKKO I VIRTAA JA VIRKISTYSTÄ 7.-11.6.

 

Kesän alkuun sijoittuvalla Virtaa ja virkistystä -aikuisopintoviikolla saat kokea iloa, mukavia elämyksiä sekä rentouttavaa yhdessäoloa. Liikumme lähiluonnossa ja nautimme kesän valoisista illoista pihapelejä pelaten. Valmistamme luonnosta löytyvistä aineksista hemmottelupussukoita, joiden virkistävän tehon saat kokea saunan lämmössä. Katamme ulkoilmaravintolan ja herkuttelemme grillaten. Kaikki halukkaat pääsevät kärryajelulle ja tallille taputtelemaan heppoja sekä hoitamaan tallikissaa. Leikkimieliset kisailut kuuluvat tietysti kesään, joten visailumestari -diplomeita on taatusti jaossa kaikille osallistujille. Aikuisopintoviikko huipentuu pihadiskoon suosikkibiisien rytmissä.

2. AIKUISOPINTOVIIKKO II SYYSSÄPINÄÄ 18.-22.10.

 

Lähde sinäkin lomalle Syyssäpinää -aikuisopintoviikolle. Ota mukaasi iloinen mieli ja tule mukaan mukavaan seuraan. Viikon aikana kokataan makoisia herkkuja, ja syksyn kunniaksi viritellään tietysti tulet nuotioon makkaranpaistoa varten. Teemme syksyisen retken Voimavaratila Taikamäkeen, ja siellä saamme seurata vilkkaiden vuohien lennokkaita pomppuja sekä voimme rapsutella lempeiden eläinten pehmeitä turkkeja. Syyssäpinää aiheuttaa myös valokuvaus hassujen hattujen kanssa. Mukaasi saat ihanan valokuvamuiston mukavalta aikuisopintoviikolta.