IMG_5178

Ratsastuskoulu

Lehtimäen opiston yhteydessä toimivalla ratsastuskoululla on vuonna 1989 valmistunut 15 hevosen talli, joka on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä. Osa hevosista on opiston omistuksessa, osa yksityisiä opiston käytössä olevia. Ratsastuskoululla on käytössä vuonna 1991 valmistunut 20 m x 60 m kokoinen lämmitetty, kumirouhepohjainen maneesi, ulkokenttä ja noin kilometrin mittainen ratsastusrata.

Ratsastuskoululla työskentelee neljä työntekijää kokopäiväisesti ja yksi osa-aikainen työntekijä. Kaksi työntekijöistä on ratsastuksenohjaajia ja kaksi hevosenhoitajia. Ratsastuskoulu toimii tiiviisti yhteistyössä Lehtimäen Ratsastajat ry:n kanssa järjestäen mm. valmennuksia ja kilpailuja. Lisätietoja näistä löytyy LehRa:n sivuilta: http://lehra.fi/index.php

Iltatunnit

Elokuusta toukokuuhun ratsastuskoululla on maanantaista torstaihin iltaisin ratsastustunteja tasoryhmissä. Tunnit alkavat iltaisin kello 17.00 ja tunteja on 3 illassa. Ryhmäkoko on 3-6 ratsukkoa. Tunnit toimivat vakioryhminä, mutta useimmissa ryhmissä on tilaa myös irtotuntilaisille.

Tunneille voi osallistua myös omalla hevosella.

Vammaisratsastus 

Vammaisratsastuksia ratsastuskoululla on ympäri vuoden. Talvikaudella ratsastuksissa käyvät opiston perusoppijakson opiskelijat, sekä erityyppisiä erityisryhmiä lähiseudulta. Kesäisin ratsastukset ovat pääosin opiston lyhytkursseihin liittyviä kurssiratsastuksia.

Lisätietoja

0400 515 331