KONTRASTI

Virikekursseista selkokielellä

VIRIKEKURSSEISTA VAIHTELUA JA VIRKISTYSTÄ

Lue virikekursseista yleiskielellä [ei selkokielinen] ›

 

 

”Elämä on opintomatka”

 

Lehtimäen opistolla voit opiskella lyhyenkin aikaa ja tutustua samalla opiston toimintaan. Järjestämme valmiiksi suunniteltuja kursseja ja sinua varten sopeutettuja opintojaksoja. Niillä voit kehittää eri taitoja ja saada elämään vaihtelua ja virkistystä.

 

Lehtimäen opiston järjestämät virikekurssit on tarkoitettu erityistä tukea ja ohjausta tarvitseville nuorille ja aikuisille. Jos viikko tuntuu liian pitkältä ajalta, kurssilla voi viipyä vain muutamia päiviä. Voit osallistua kurssille myös henkilökohtaisen avustajan kanssa. Päiväkohtainen kurssimaksu oman henkilökohtaisen avustajan kanssa on 60 € vuorokausi.

 

Virikekurssit tarjoavat elämyksiä, vaihtelua elämään, yhdessäoloa ja onnistumisia. Jokaisella kurssilla on mahdollisuus päästä ratsastamaan tai kärryajelulle ja käydä uimahallilla saunomassa ja uimassa. Joillakin kursseilla saatetaan tehdä pieni retki lähialueella. Ohjelmaan voi sisältyä myös musiikkia, liikuntaa sekä rentoutumisharjoituksia. Useilla kursseilla järjestetään kurssijuhla ja valmistetaan pieni kurssimuisto. Ja takuuvarmasti jokaisella kurssilla on mukavaa tekemistä ja ohjattua iltaohjelmaa tarpeellisia lepohetkiä unohtamatta.

 

Kurssikustannukset:

Kurssien hinta sisältää täysihoidon:

  • majoituksen yleensä kahden hengen huoneissa
  • aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan,
  • uimahallin käytön kurssiohjelman mukaan,
  • yhden ratsastuksen ja kärryajelun viikon aikana.

Kurssilaiset maksavat itse matkat, lääkkeet ja henkilökohtaiset tarvikkeet. Sopimuksen mukaan kurssimaksun voi maksaa kahdessa erässä.

 

Vuoden 2023 virikekurssit löytyvät myös opiston vuoden 2023 esitteestä.

ILMOITTAUDU virikekurssit 2023