Fysio- ja allasterapia

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja kehittää ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään.

Kuntotalon terapiatilat koostuvat yksilöhoitotiloista sekä kuntosalista. Allasterapiat toteutetaan kuntotalon allastiloissa, joissa on kuntouintiallas, opetusallas ja terapia-allas. Terapia-altaan vesi on yli 30-asteista, ja sinne pääsee suihkupyörätuolilla luiskaa pitkin. Kuntouintialtaaseen on mahdollista siirtyä myös allasnosturilla.

Fysio- tai allasterapiaan voi hakeutua KELA:n maksusitoumuksella, terveyskeskusten lähetteillä, vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella tai omakustanteisesti. Nämä avoterapiat ovat yksilöfysioterapioita. Sopeutumisvalmennuskursseilla fysioterapeutit ovat mukana moniammatillisessa kurssitiimissä. Fysioterapeutit voivat arvioida liikkumisen apuvälineiden tarvetta ja opastaa näiden apuvälineiden käytössä. Lisäksi fysioterapeutit osallistuvat perusoppijakson opiskelijoiden liikuntatuntien opetukseen.

Yhteystiedot:

Puhelin: 0400 505718, 040 7608991

Postiosoite: Opistotie 1, 63500 Lehtimäki

Käyntiosoite: Koulutie 3, 63500 Lehtimäki

 

Henkilökunta:

Eero Savela Fysioterapeutti AMK, Terapiaosaston lähiesimies

Sähköposti: eero.savela@lehopisto.fi

 

Tiina Isomäki Fysioterapeutti AMK

Personal Trainer (Trainer4You / EHFA)

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

Sähköposti: tiina.isomaki@lehopisto.fi

 

Jelena Jaakkola Fysioterapeutti AMK

Sähköposti jelena.jaakkola@lehopisto.fi