Koulutuskokeilun tai yksilöllisen jakson kautta opiskelijaksi

Lehtimäen opisto ei kuulu yhteishaun piiriin, vaan lukuvuoden kestäville opintolinjoille osallistumismahdollisuudet kartoitetaan koulutuskokeilujen aikana.

Koulutuskokeilun aikana hakija pyritään perehdyttämään kansanopistossa opiskelemiseen sekä Lehtimäen opiston toimintaan. Koulutuskokeilujaksolla ohjataan opiskelijaa suunnittelemaan opintolinjojen opintokokonaisuutta sekä perehdytetään eri opintosuuntiin.  

Koulutuskokeilijalle laaditaan henkilökohtainen ohjelma jakson ajaksi. Kokeilun aikana pyritään selvittämään opiston soveltuvuus opiskelupaikaksi, mahdollinen opintosuunta ja kokeilijan mahdollisuudet tulla valituksi opiskelemaan.

Koulutuskokeilun hinta on 50 euroa/vrk. Hintaan sisältyy opetus ja täysihoito. Matka- ja lääkekuluista opiskelija vastaa itse. Ota yhteyttä meihin, mikäli opiskelija tarvitsee paljon apua ja tukea (esimerkiksi perusopetuksessa henkilökohtaisen avustajan kanssa opiskellut). Voimme olla yhteydessä kotikuntaan ja avustaa vammaispalveluna anottavan korvauksen hakemisessa ylimääräisiin avustajakuluihin.

Koulutuskokeiluun liittyvistä asioista vastaavat

Opiskelijahuoltaja
Jarmo Heikkilä
0400 364 963
jarmo.heikkila(at)lehopisto.fi

Apulaisrehtori
Virpi Lahti
0400 384 093
virpi.lahti(at)lehopisto.fi

 

Koulutuskokeilut opintolinjoille 2020–2021

  • Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.
  • Koulutuskokeiluajankohta on myös sovittavissa.

Opistolle voit tulla myös pitkin vuotta 1−3 viikon yksilöllisille  jaksoille, jonka aikana tutustutaan opiston tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin ja osallistutaan oppitunneille, vapaa-ajantoimintoihin ja muuhun sisäoppilaitoselämään.

Hakulomake koulutuskokeiluun